Hvem er vi?

Alle landets universiteter og de fleste videregående uddannelser har tilknyttet studiepræster. Studiepræsterne er teologer og ansat af Den danske Folkekirke. På Frederiksberg er vi to: Søren Kjær Bruun og Charlotte Cappi Grunnet 

Vi har vores gang på CBS, KU, Musikkonservatoriet og Københavns Professionshøjskole, og vi står til rådighed for personlige samtaler og sparring med de studerende. Alle er velkomne, uanset om du har en religiøs overbevisning eller ej. Kom og sæt ord på dine tanker og tal om de ting eller overvejelser, som er vigtige for dig, og som du måske ikke har lyst til at dele med dine venner eller familie. Sct. Thomas kirke er de studerendes kirke på Frederiksberg. Her afholder vi arrangementer og koncerter. 

Studiepræsterne har absolut tavshedspligt

Vi fører ingen journaler

Al henvendelse er gratis og der er ikke ventetid

Studenterpraesten-Soeren
Tal med studenterpræst / studiepræst
Al henvendelse er gratis, og der er ikke ventetid

Om os

Studiepræsterne

Søren Kjær Bruun

Søren Kjær Bruun

”Jeg er først og fremmest interesseret i at høre, hvad netop du har på hjerte. Vi kan mødes på CBS eller ved Sct. Thomas kirke. Vi kan også drikke en kop kaffe på din foretrukne café. Har du lyst til at bevæge dig, så er jeg også frisk på en WALK AND TALK, måske i din frokostpause. Du er altid velkommen til at ringe, skrive eller sende en sms”.

Ring til mig på 3030 3195.

Charlotte Cappi Brunnet

Charlotte Cappi Grunnet

Livet kan tromle dig på flere måder. Også i studietiden. Min erfaring er, at det er godt at have et fortroligt rum, hvor du kan tale om det, der går dig på. Det kan lette følelsen af at stå alene at få sat ord på dine følelser, tanker og frustrationer, og det kan hjælpe dig til at se, hvilke handlemuligheder der er.

Da jeg selv var studerende kunne jeg godt have brugt en studiepræst som samtalepartner, men jeg troede, at de kun talte om tro og Gud. Det er derfor vigtigt for mig at understrege, at det er dig og det, der rører sig i dit liv, der er i fokus.

Ring til mig på 3030 6494.